Telefoon Reparatie Sittard

Woon je in omgeving Sittard en ben je op zoek naar een betrouwbare reparateur? Kijk dan niet verder. Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van een certificaat om jouw telefoon reparatie te mogen uitvoeren. Zij hebben inmiddels jarenlange ervaring en weten precies hoe ze elke reparatie moeten aanpakken. Wij zijn er voor de klanten en willen jou met een tevreden gevoel zien weglopen. Daarom werken wij ook met 100% kwaliteitsonderdelen. Kwaliteit is één van onze belangrijkste kernwaarden. Loop binnen wanneer het juiste het beste uitkomt. Je hebt namelijk geen afspraak bij ons nodig.

Reparatie binnen 30 minuten

Zoals hierboven omschreven hebben wij jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij reparaties binnen 30 minuten uitvoeren. Wij begrijpen hoe vervelend het is als je lang moet wachten op je telefoon. Je gebruikt deze immers dagelijks voor de meest uiteenlopende zaken. Bij ons kun je dan ook rekenen op een snelle reparatie.

Alle Telefoon Reparaties Mogelijk

Wij repareren alles. Niets is teveel of ingewikkeld. Van schermen tot luidspreker, van waterschade tot batterij vervangen. Ook kunnen we je software herstellen of resetten als je er zelf niet uitkomt. Wees niet te beroerd om vragen te stellen als je er zelf niet uitkomt. Wij helpen je graag.

Apple

Samsung

Huawei

HTC

Sony

LG

OnePlus

Microsoft

Motorola

Wiko

Nokia

Wij repareren ruim 200 toestellen en devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung & Huawei

FixPhone Sittard © 2019. All right reserved.

WhatsApp Waar kunnen wij jou mee helpen?