Achterkant Tablet Reparatie Sittard

Als je tablet op de grond valt is de kans groot dat de achterkant van jouw tablet ook schade heeft opgelopen. De kans is dan ook aanwezig dat de achterkant van jouw tablet zodanig beschadigd raakt dat jij hier geen plezier meer aan beleeft. Het is belangrijk om er bij stil te staan dat deze schade kan verergeren indien het niet op tijd wordt gerepareerd. Wij van Fix Phone Sittard maken jouw tablet binnen 30 minuten zo goed als nieuw door een Achterkant Tablet reparatie voor jouw tablet uit te voeren.

Backcover van je Tablet Kapot

Wij begrijpen dat het erg vervelend is maar ook een achterkant van een tablet kan schade oplopen. Dit komt omdat een tablet erg breekbaar is. Bij een kapotte achterkant van een tablet functioneert een tablet vaak nog wel. Wat vaak voorkomt is dat er tijdens de val meer schade is veroorzaakt dan dat jij kan merken. Daarom onderzoeken onze monteurs jouw tablet grondig.

Reparatieprijzen voor Tablet Achterkant

Hieronder vindt u de Tablet Achterkant reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Tablet Achterkant reparatie.

Zoeken
Model Tablet Achterkant
IPAD 2 € 110
GALAXY TAB A 10.1 2016 T580 € 29
Wij repareren ruim 200 toestellen en devices. Denk hierbij aan Apple, Samsung & Huawei

FixPhone Sittard © 2019. All right reserved.

WhatsApp Waar kunnen wij jou mee helpen?