Limbrichterstraat 56, 6131 EE Sittard

Category: <span>Tablet</span>

Aan & Uit knop

Aan & Uit knop

Als de Aan & Uit knop niet meer goed werkt, dan kun je je telefoon niet meer uitzetten. Je loopt dan een risico dat je niet meer in je telefoon komt. Wij van Fix Phone in Sittard hebben binnen 30 minuten een nieuwe knop op jouw telefoon gezet.

Read more
Software herstel

Software herstel

Loop je telefoon regelmatig vast en wil je liever niet zelf de software herstel uitvoeren? Kom dan naar Fix Phone en één van onze gecertificeerde monteurs zal dit op een professionele manier voor je in orde maken.

Read more
Camera Reparatie Sittard

Camera Reparatie Sittard

Als je camera niet meer goed functioneert, dan is het mogelijk om naar Fix Phone te komen voor een camera reparatie in Sittard. Een smartphone zonder camera is in deze tijd niet meer denkbaar. Iedereen maakt de hele dag door foto’s en video. Het is dan ook erg vervelend als jou camera niet meer naar behoren functioneert. Wij hebben erkend getrainde monteurs in huis die precies weten wat ze moeten doen om jou te kunnen helpen.

Read more
Telefoon Reparatie in Sittard

Telefoon Reparatie in Sittard

Nunc quis mauris eget purus egestas feugiat ut in ex. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vivamus posuere tempor mauris iaculis convallis.

Read more