Limbrichterstraat 56, 6131 EE Sittard

Category: <span>Smartphone</span>

Scherm Reparatie Sittard

Scherm Reparatie Sittard

Nullam non dignissim est, interdum ornare arcu. Morbi dignissim a ipsum in dignissim. Cras semper magna nec suscipit fermentum. Nulla iaculis dolor eu finibus imperdiet. Nullam non dignissim est, interdum ornare arcu.

Read more
Aan & Uit knop

Aan & Uit knop

Als de Aan & Uit knop niet meer goed werkt, dan kun je je telefoon niet meer uitzetten. Je loopt dan een risico dat je niet meer in je telefoon komt. Wij van Fix Phone in Sittard hebben binnen 30 minuten een nieuwe knop op jouw telefoon gezet.

Read more
Software herstel

Software herstel

Loop je telefoon regelmatig vast en wil je liever niet zelf de software herstel uitvoeren? Kom dan naar Fix Phone en één van onze gecertificeerde monteurs zal dit op een professionele manier voor je in orde maken.

Read more
Camera Reparatie Sittard

Camera Reparatie Sittard

Als je camera niet meer goed functioneert, dan is het mogelijk om naar Fix Phone te komen voor een camera reparatie in Sittard. Een smartphone zonder camera is in deze tijd niet meer denkbaar. Iedereen maakt de hele dag door foto’s en video. Het is dan ook erg vervelend als jou camera niet meer naar behoren functioneert. Wij hebben erkend getrainde monteurs in huis die precies weten wat ze moeten doen om jou te kunnen helpen.

Read more
Accu Vervangen in Sittard

Accu Vervangen in Sittard

Bij intensief gebruik is het normaal dat je accu steeds iets meer achteruit gaat. Wij van Fix Phones hebben de beste batterijen in ons assortiment. Wij kunnen binnen no time jouw accu vervangen in Sittard zodat jij weer het gevoel hebt alsof je een nieuwe telefoon in bezit hebt.

Read more
Telefoon Reparatie in Sittard

Telefoon Reparatie in Sittard

Nunc quis mauris eget purus egestas feugiat ut in ex. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Vivamus posuere tempor mauris iaculis convallis.

Read more